söndag 14 juni 2009

Grattis!!

I helgen har lydnads SM varit. Maria och Vallmyra Ylle (Nisses halvbror) kvalade även in i år. Resultatet blev en andra plats!! Ett jättegrattis till Maria och härliga Ylle! Det är fantastisk hur mycket de hunnit med trots att Ylle bra är 3 år. Så nu är det bara hålla tummarna att det går lika fint på bruks SM där de kvalat in till spåret.

Vill du läsa mer om Maria och Ylle, besök hennes hemsida: www.skogsborg.net


När Ylle var runt 12 veckor skulle Maria åka till Skottland för att valla med Ylles pappa Kecke och då hade jag turen att få vara valpvakt. Redan som valp var han helt ljuvlig och charmade alla i sin omgivning. Söt som en docka och full med härlig energi.



Vet inte om det var jag eller Nisse som mest uppskattade veckorna som vi hade Ylle hos oss. På kvällarna när Ylle slocknat brukade Nisse flytta från den plats han lagt sig och gick och la sig bredvid Ylle. De var så söta tillsammans.



Valpen växer upp fort. Bilden är tagen i Boxholm i vintras när vi var och tränade lydnad i en inomhushall under två dagar. Passade på att fota lite på lunchrastningen då det var underbart väder ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar